top of page

A fusion of dance and tantra

ARCHETYPES OF ATTRACTION

Alle ervaringen die je als mens kan beleven zijn deel van het collectieve bewustzijnsveld. Dit veld omhelst elke mogelijke ervaring, met zowel zijn kwaliteiten als zijn schaduwkanten. Als mensen zijn we onlosmakelijk verbonden met dit alwetend veld. Ook de vele verschillende belevingen van aantrekking, sensualiteit en seksualiteit zijn hier onderdeel van.

De workshop ‘Archetypes of Attraction’ nodigt je uit om op ontdekkingsreis te gaan naar de bron van jouw seksuele aantrekking. We werken met verschillende archetypes: de versierder, de lover, de minnaar, de held, de wilde zoon, het verlegen meisje, de vamp, de slet, de god(in), de amazone, de madonna,… Er zijn oneindig veel verschijningsvormen om onze aantrekking tot iets te uiten. Het zijn allemaal andere facetten van dezelfde energie.

In een gezonde relatie met jezelf komt elk van deze archetypes, in mindere of meerdere mate, tot expressie. In de realiteit zien we vaak dat we maar een beperkt deel van het spectrum belichamen. Onze seksuele expressie zit vastgeroest in taboes. We leven de patronen van onze ouders, van onze maatschappij en cultuur. Door onze levensenergie tot een minimaal spectrum te beperken, houden we ons ware potentieel klein.

Als je jezelf wil bevrijden van oude overtuigingen, culturele en maatschappelijke normen, is het belangrijk dat je kan stromen tussen de uitersten van het spectrum. Vandaar uit kan je voor jezelf bepalen waar jouw evenwichtspunt is. De plek die voor jou voedend is in contact met jezelf en de andere mensen rondom je.

In deze workshop maken we op een veilige manier ruimte om zowel onze mooiste geschenken als onze diepste monsters in relatie met onze seksuele energie in beweging te brengen. Om nog dieper in verbinding te komen met onze essentie, onze pure, oneindige, creatieve, orgastische stroom van levensenergie.

We maken ruimte voor veiligheid, in respect met onszelf en vooral ook in respect met elkaar. Iedereen is welkom om deze workshop op zijn manier te ervaren, met je eigen grenzen en je eigen wensen. Wij zorgen voor een ondersteunende veilige ruimte waarin jij een stap kunt zetten in jouw proces rond aantrekking en seksualiteit.

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:       Data volgen - Schrijf je in op de nieuwsbrief
Waar:               NEST – Graaf van Vlaanderenplein 40 – Gent
Begeleiding:  Marlies Yemaya

Prijs:                      35 euro 
Meebrengen:    Loose kledij en flesje water

INSCHRIJVEN

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page