top of page

Transformational  Weekend

ECSTATIC BLISS RETREAT

"One person in full alignment with his body, soul and frequency is more powerful than ten million people who are not" 

Ecstatic Bliss Retreat geeft je de opportuniteit je meest pure en stralende zijn te herontdekken en dit volledig te belichamen in elke cel van je wezen.


Het gaat erom je leven zo te kunnen vormgeven dat het in overeenstemming is met wie jij werkelijk bent. Om harmonie te creëren tussen de verschillende elementen in je leven; je lichaam, je emoties, je denken, je energie. Zodat je innerlijke droom, realiteit wordt in de buitenwereld.  

Daarvoor keren we terug naar onze eigen bron. In ieder van ons leeft een oneindige kracht aan levenspotentieel. Als we in verbinding zijn met onze eigen bron, dan weten we, dan voelen we, dan horen we helder wat de volgende stappen zijn. Je vertrouwt en herinnert hoe je kan thuiskomen bij jezelf.

Het groepsproces neemt je mee op een reis waarbij je in contact met de andere, de passende sleutels ontvangt voor de volgende stappen in je leven. Iedereen rondom je is een spiegel voor wat er innerlijk in je beweegt. Zo kunnen we oneindig veel verdieping en groei ontvangen door op diepere lagen te openen voor contact met de buitenwereld, de mensen rondom en je omgeving. Dit collectieve veld is pure magie en draagt alle wijsheid die je zoekt. Keer op keer brengen we onze focus en aandacht terug naar de essentie.

Deze 2 daagse retreat is opgebouwd uit breath & bodywork, geblindoekte trancedans, geleide meditaties, tantrische rituelen en Ecstatic Dance met DJ Mantradeli. Verwacht je aan een bijzondere en transformerende ervaring voor jezelf en je leven in de wereld!

foto2-nieuwsbrief.jpg
foto1-nieuwsbrief.jpg

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:       3-4 November 2018
Waar:               Doc Noord - 9000 Gent
Begeleiding:  Marlies Yemaya & Dimitri De Veerman

Vroegboekkorting:                      160 euro tot 30 sept 2018

Normale prijs:                               180 euro
Meebrengen:                               Losse kledij en flesje water

INSCHRIJVEN

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page