top of page
trancedans-86.jpg

 Open Air in de natuur 

TANTRIC SHAMANIC TRANCEDANCE

Zaterdag 22 september 2018 - OPEN AIR 

Op deze bijzondere avond brengt Marlies een combinatie van ritueel geblinddoekte dans en tantrische hartverbinding waarin de beleving van innerlijke wereld en uiterlijke wereld één zijn.

Dance-of-Remembrance.jpg

A fusion of sound and momvement

DANCE OF REMEMBRANCE

Dinsdag 16 april 2019 - 20u00 tot 22u30

Dance of Remembrance gebruikt klank en beweging om je verborgen potentieel te openen en je terug met je essentie te verbinden. De kracht van intentie geeft richting aan de dans. We dansen in afstemming met ons hogere visioen en houden een heldere focus in het hier en nu.

Banner-website-indekijker2.jpg

Transformatioan Weekend

Deze 2 daagse retreat is opgebouwd uit breath & bodywork, geblinddoekte trancedans, geleide meditaties, tantrische rituelen en Ecstatic Dance met DJ Mantradeli.

 

Ecstatic Bliss Retreat geeft je de opportuniteit je meest pure en stralende zijn te herontdekken en dit volledig te belichamen in elke cel van je wezen. Het gaat erom je leven zo te kunnen vormgeven dat het in overeenstemming is met wie jij werkelijk bent. Om harmonie te creëren tussen de verschillende elementen in je leven; je lichaam, je emoties, je denken, je energie. Zodat je innerlijke droom, realiteit wordt in de buitenwereld.

 

Daarvoor keren we terug naar onze eigen bron. In ieder van ons leeft een oneindige kracht aan levenspotentieel. Als we in verbinding zijn met onze eigen bron, dan weten we, dan voelen we, dan horen we helder wat de volgende stappen zijn. Je vertrouwt en herinnert hoe je kan thuiskomen bij jezelf.

Het groepsproces neemt je mee op een reis waarbij je in contact met de andere, de passende sleutels ontvangt voor de volgende stappen in je leven. Iedereen rondom je is een spiegel voor wat er innerlijk in je beweegt. Zo kunnen we oneindig veel verdieping en groei ontvangen door op diepere lagen te openen voor contact met de buitenwereld, de mensen rondom en je omgeving. Dit collectieve veld is pure magie en draagt alle wijsheid die je zoekt. Keer op keer brengen we onze focus en aandacht terug naar de essentie. 

Day Retreat

WOMANS BLISS

Zaterdag 2 februari 2019

Woman's Bliss is een dag retreat voor vrouwen die verdieping zoeken in zichzelf en hun vrouw-zijn. We werken met meditaties, dans, ademhaling en rituelen waarbij een vertrouwde en ondersteunende sisterhood plek gecreëerd wordt.

return-to-love.jpg

Dag Retreat

RETURN TO LOVE

Zaterdag 9 maart 2019 - 10u00 tot 17u30

Return to Love neemt je mee op een ontdekkingsreis naar de mysteriën van je eigen hart. Een gezond hart is vrij om te communiceren met je omgeving. Eens de alchemie van je hart geactiveerd wordt, komt er een enorme kracht in je open.

tantric-at-the-beach.jpg

Tantra initiation

TANTRIC MEETING AT THE BEACH

Zaterdag 13 juli 2019 - 18u30 tot 21u30
Deze Tantric Meeting is een bijzondere gelegenheid om je levensenergie te verbinden met de natuurelementen aan zee. De zon en de maan, het water en de wind, het strand en de sterren. Het spel van de polariteiten, is hier duidelijk aanwezig.

tantra-awakening.jpg
tantra2.jpg

Day Retreat 

TANTRIC AWAKENING

Zondag 23 juni 2019- 10u00 tot 17u30

Deze tantrische verdiepingsdag is een moment om je waarnemingsvermogen te verfijnen en tot expansie te brengen. Hiervoor gebruiken we onze zintuigen. De 5 voornaamste zintuigen hebben een enorme kracht om je elk moment opnieuw in het hier en nu te brengen. 

 

Tantra initiation

TANTRIC MEETING

 Vrijdag 21 juni - 19u30 tot 22u30
Tantric Meeting gaat over jezelf ontmoeten, de ander zien, zelf gezien worden, raken en geraakt worden. Het gaat over verruimen van je belevingswereld, verdiepen in aanwezigheid, authentieke expressie en het ontwaken van je levensstroom.

love-for-sales-love-your-job-500x281.png

 Dag Retreat

RETURN TO LOVE

25 Januari 2020 - 10u00 tot 17u30

Liefde is één van de grootste krachten in het leven. Liefde geneest, verbindt en bevrijdt. Al verlangen we allemaal naar een wereld met meer liefde, toch hebben we in onszelf mechanismen opgebouwd die ons weerhouden om de stroom van liefde volledig toe te laten.

shutterstock_1505233190 Banner kleiner.j

Deepening

TANTRIC SHAMANIC TRANCEDANCE

28 december 2019 - 13u30 tot 17u30

Tantric Shamanic Trancedance - Deepening. In deze verdieping is er naast dans ook aandacht om de kracht van concrete oefeningen te ervaren en te integreren in je dagelijkse leven.

Natural Flow - Banner sacred geometry -

Sacred Geometry in Motion

NATURAL FLOW

Vrijdag 23 november 2018 - 20u tot 21u30

Natural Flow brengt een reeks van bewuste lichaams- bewegingen waarbij de focus ligt op aanwezigheid in je lichaam en ontspanning op alle lagen. Het is een reeks van meditatieve bewegingen waarmee je het lichaam ontspant en flexibel maakt. Zodat je levensenergie vrij kan stromen. 

Banner Valentijn - Groot .jpg

Voor Singles

START 2 CONNECT

17 februari  2020 - 19u30 tot 22u30

Start 2 Connect is een avond waar singles elkaar op een diepere manier leren kennen. Geen Speeddating, maar Slow dating met nadruk op oprechte ontmoetingen.

500-Banner -Start 2 Connect.jpg

Voor Singles

START 2 CONNECT

9 maart 2020 - 19u30 tot 22u00

Start 2 Connect is een avond waar singles elkaar op een diepere manier leren kennen. Geen Speeddating, maar Slow dating met nadruk op oprechte ontmoetingen.

Banner TST dag - klein zonder band.jpg

Day Retreat

TANTRIC SHAMANIC TRANCEDANCE

7 maart 2020- 10u00 tot 17u30

Deze dag ervaren we de magie van geblinddoekte dans en de kracht van tantrische meditaties om ons lichaam te openen en gidsing te ontvangen.

bottom of page