Events voor Vrouwen

Enkel voor vrouwen

Vrouwen Tempel

vrijdag 23 februari 2018 - 19u30 tot 22u30
Deze avond geeft je als vrouw de ruimte om jezelf te herontdekken en je lichaam, geest en ziel te laven aan de rivier van vrouwelijke kracht. Daar waar we onszelf als eenheid ervaren, voelen we ons thuis. We vertragen, zakken van ons hoofd naar ons hart en activeren onze vrouwelijke centra als basis van ons bestaan.
Meer info klik hierMeer info klik hier
Vrouwen Verdiepingsreeks

Womb Intensive

Meer info binnenkort
Dit is een reeks waarbij we dieper connecteren met onze baarmoeder als plek van kracht en creativiteit. Elke avond krijg je nieuwe tools om andere kwaliteiten van jouw krachtcentrum te ontdekken.
Meer info klik hierMeer info klik hier

Events voor mannen en vrouwen

Dayretreat voor mannen en vrouwen

Tantric Awakening

18 maart 2018
We maken gebruik van de man-vrouw polariteit om onszelf beter te begrijpen. De eerste stap is om met bewuste aandacht bij je hele wezen te zijn. Jou lichaam, jou gedachten, jou emoties, jou energie. Vanuit die diepere connectie met jezelf, treed je in contact met de andere.
Meer info klik hierMeer info klik hier
Tantric meeting

At the beach

Zomer 2018
Deze Tantric Meeting is een bijzondere gelegenheid om je levensenergie te verbinden met de natuurelementen aan zee. De zon en de maan, het water en de wind, het strand en de sterren. Het spel van de polariteiten, in onszelf en rondom ons, is op het strand heel duidelijk aanwezig.
Meer info klik hierMeer info klik hier
Voor mannen en vrouwen

Tantric meeting

Data volgen
Tantric Meeting gaat over jezelf ontmoeten, de ander zien, zelf gezien worden, raken en geraakt worden. Het gaat over verruimen van je belevingswereld, verdiepen in aanwezigheid, authentieke expressie en het ontwaken van je levensstroom. We maken gebruik van de man-vrouw polariteit om onszelf beter te begrijpen. De eerste stap is om met bewuste aandacht bij je hele wezen te zijn. Jou lichaam, jou gedachten, jou emoties, jou energie. Vanuit die diepere connectie met jezelf, treed je in contact met de andere.
Meer info klik hierMeer info klik hier