A fusion of ritual dance and tantra

Tantric Shamanic Trancedance

Zondag 11 maart 2018 - 19u30 tot 22u30
Op deze bijzondere avond brengen Marlies & Dimitri een combinatie van ritueel geblinddoekte dans en tantrische hartverbinding waarin de beleving van innerlijke wereld en uiterlijke wereld één zijn.

A fusion of dance and tantra

Archetypes of Attraction

20 & 21 Jan 2018 - Marlies Yemaya & Chris Camp
De workshop ‘Archetypes of Attraction’ nodigt je uit om op ontdekkingsreis te gaan naar de bron van jouw seksuele aantrekking. We werken met verschillende archetypes die we via 5 Ritmes dans en tantrische meditaties ervaren en belichamen.

Tantric meeting

At the beach

Zomer 2018
Deze Tantric Meeting is een bijzondere gelegenheid om je levensenergie te verbinden met de natuurelementen aan zee. De zon en de maan, het water en de wind, het strand en de sterren. Het spel van de polariteiten, in onszelf en rondom ons, is op het strand heel duidelijk aanwezig.
Meer info klik hierMeer info klik hier
Voor mannen en vrouwen

Tantric meeting

Data volgen
Tantric Meeting gaat over jezelf ontmoeten, de ander zien, zelf gezien worden, raken en geraakt worden. Het gaat over verruimen van je belevingswereld, verdiepen in aanwezigheid, authentieke expressie en het ontwaken van je levensstroom. We maken gebruik van de man-vrouw polariteit om onszelf beter te begrijpen. De eerste stap is om met bewuste aandacht bij je hele wezen te zijn. Jou lichaam, jou gedachten, jou emoties, jou energie. Vanuit die diepere connectie met jezelf, treed je in contact met de andere.
Meer info klik hierMeer info klik hier
Dayretreat voor mannen en vrouwen

Tantric Awakening

3 September 2017
We maken gebruik van de man-vrouw polariteit om onszelf beter te begrijpen. De eerste stap is om met bewuste aandacht bij je hele wezen te zijn. Jou lichaam, jou gedachten, jou emoties, jou energie. Vanuit die diepere connectie met jezelf, treed je in contact met de andere.
Meer info klik hierMeer info klik hier