top of page

Video - Woman's Bliss - Reclaim your orgasmic potential

Bijgewerkt op: 21 jul. 2018Dit moment…heb je het ooit ten volste beleefd ? Het is de levensstroom die door je stroomt. In essentie is dat pure extase, het is een vloed van orgasme die door je lijf stroomt. Het is ons basisrecht, iedereen is ermee geboren. De kwaliteit om één te zijn met de stroom van het leven. Om je orgastische potentieel te voelen, en te belichamen.


Dat is waar ik in de Woman’s Bliss dagworkshops een hele dag met jouw naartoe wil. De tijd nemen om een paar basis ingrediënten toe te voegen aan jouw leven en je te herinneren aan jouw geboorterecht om jouw extatische potentieel terug te gaan belichamen. Dit is wat ik jouw wil bieden in de dagworkshops van Woman’s Bliss. Het is een dag voor vrouwen waarin we laag na laag gaan openen om de gelukzaligheid als vrouw te gaan ervaren. Er kunnen natuurlijk ook een paar lagen van healing nodig zijn en dat is helemaal goed. Het zijn de lagen daaronder waar jouw oerbron zit, daar gaan we naartoe.

Ben je klaar om net als zoveel andere vrouwen op deze wereld je krachtige oer wijsheid terug te laten stromen? Dan neem ik je heel graag mee op een mooie reis.


bottom of page