top of page

Woman's Bliss - From pain to pleasure

Bijgewerkt op: 21 jul. 2018Laat je inspireren.... In deze WOMAN'S BLISS gaan we van pijn naar genot, van angst naar liefde en vertrouwen. We keren terug naar ons lichaam en verdiepen het contact met ons vrouw-zijn.Wees welkom om te genieten van jezelf en het samen-zijn met andere vrouwen.

Mijn naam is Marlies en ik organiseer Sacred Womb Gathering’s voor vrouwen. Het is een plek om als vrouw tot jezelf terug te keren en je kwaliteiten als vrouw te gaan herontdekken. Ik wil heel graag een stukje delen met jouw over mijn ervaringen tijdens de laatste cirkel. Toen hebben we gewerkt rond onze baarmoeder (womb space) het is als het ware een vat vol potentie dat we vasthouden daar. We hebben er zoveel kwaliteiten, energie en wijsheid als vrouw. Het is onze basis van waaruit we kunnen vertrekken om in de wereld te gaan staan.


Wanneer we samen delen met vrouwen voelen we allemaal dat de baarmoeder een plek is waar we heel veel vasthouden. Positieve dingen, negatieve dingen dit maakt eigenlijk helemaal niet uit, we houden energie vast in onze womb space. Als vrouw is het heel natuurlijk om dit net op die plek te doen. Als je zwanger bent als vrouw dan is ook dit de plaats waar het kindje groeit, gekoesterd en omarmt wordt. Deze plek is belangrijk om als vrouw aandacht voor te hebben want ook als je niet zanger bent ga je automatisch energie gaan verzamelen daar. Wanneer je hier niet van bewust bent kan je hier dingen vasthouden die helemaal niet voedend zijn, hierin zit de uitdaging om dit te gaan loslaten en je baarmoeder te gaan vullen met dingen die wel nuttig en voedend zijn voor jouw.


Wat ik graag wil delen is het beeld van een vrouw die zwanger is. 9 maand lang koestert ze in haar baarmoeder de baby. Met al haar liefde, al haar aandacht tot het kindje klaar is om geboren te worden. Tot het kindje klaar is om geboren te worden en los te laten. Na ongeveer 9 maand laat de mama los en komt het kind in de wereld terecht. Het kanaal waardoor het kind gaat is het kanaal van de Yoni, dit is als het ware een sacred gateway tussen de baarmoeder en de wereld. Dat moment van geboorte en transformatie is heel belangrijk. Voor de vrouw , de mama en het kindje.


Maar ook als je niet zwanger bent is dit kanaal heel belangrijk. Het is het kanaal waardoor je kan loslaten als vrouw. Als vrouw zijn we vaak vergeten hoe we dit kunnen doen. Ik heb het zelf ook gemerkt. Ik ging bij verschillende teachers terecht, waaronder ook mannelijke teachers en ze leerde mij om los te laten maar het had geen effect. Dus ik ben heel dankbaar dat ik inspirerende en boeiende vrouwen ben tegengekomen op mijn weg die mij hebben laten herinneren in mijn lijf hoe ik als vrouw kan loslaten en hoe mijn lichaam als vrouw functioneert in deze wereld. Dit boeiende thema wil ik heel graag ook met jullie gaan delen.


In de volgende Sacred Womb Gathering gaan we samen duiken in de kracht van onze Yoni, in de gateway die het is tussen je baarmoeder en de wereld. Tussen de innerlijke wereld en de uiterlijke wereld en het belang van los te laten via jouw eigen vrouwelijke centra. Met deze video hoop ik ook dat ik jouw mag inspireren om stil te staan in jouw eigen leven. Hoe laat ik als vrouw los en hoe doe ik dat. Heb je echt de behoefte om dieper in die vrouwelijke kwaliteiten te gaan duiken om het nog te gaan verdiepen. Voel je de roep om dit thema te gaan verdiepen in jezelf en samen met vrouwen deze kwaliteiten te gaan herontdekken? Dan ben je van harte welkom bij de Sacred Womb Gathering voor vrouwen.

bottom of page