top of page

Day Retreat

RETURN TO LOVE

Liefde is één van de grootste krachten in het leven. Liefde is zo essentieel, dat we niet zonder kunnen leven.

Liefde geneest, verbindt en bevrijdt. 

Al verlangen we allemaal naar een wereld met meer liefde, toch hebben we in onszelf mechanismen opgebouwd die ons weerhouden om de stroom van liefde volledig toe te laten. Net omwille van haar grenzeloze kracht, gebeurt het dat we ons in onveilige situaties afschermen van de intensiteit dat een open hart met zich meebrengt. 

Je bouwt een muur rondom je hart en de buitenwereld. Een mechanisme die je in momenten van crisis en chaos kan beschermen. Maar vaak behouden we die afscheiding ook in momenten die niet levensbedreigend zijn. Na een tijdje weten we soms niet meer dat het er zit of hoe we terug kunnen vertrouwen en openen. 

Return to Love neemt je mee op een ontdekkingsreis naar de mysteriën van je eigen hart. Een gezond hart is vrij om te communiceren met je omgeving. Eens de alchemie van je hart geactiveerd wordt, komt er een enorme kracht in je open die ook invloed heeft op je omgeving. Dan klopt je hartslag in elke cel van je lichaam. Haar dans van uitdeinen en centeren houdt je alert in het hier en nu. Het hart is als een innerlijke kompas die je gidst naar een leven voorbij alle gangbare concepten waar deze realiteit aan vasthoudt. 

Met een mix van technieken – van de-armoring, tantra en dans tot visualisaties en sharings- bevrijden we ons hart en krijgt ze ruimte om haar wijsheid vrij te geven.

Je ontdekt wat er op een diepere laag leeft en activeert haar transformerende kracht zodat je meesterschap geeft aan je hart en zij aan het roer komt te staan in jou leven.

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:       25 januari 2020 - 10u00 tot 17u30
Waar:              Yogazaal 't Rietveld - Herlegemstraat 3, Gent
Begeleiding:  Marlies Yemaya

Prijs:                    80 euro 
Meebrengen:    Losse kledij en flesje water

INSCHRIJVEN

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page