top of page

Vooor mannen en vrouwen

TANTRIC MEETING AT THE BEACH

Deze Tantric Meeting is een bijzondere gelegenheid om je levensenergie te verbinden met de natuurelementen aan zee. De zon en de maan, het water en de wind, het strand en de sterren. Het spel van de polariteiten, in onszelf en rondom ons, is op het strand heel duidelijk aanwezig.

Het is een moment om de natuur als bron van kracht, inspiratie en gidsing te verbinden met jou levenskracht. Vanuit een diepere verbinding met jezelf, ontwaakt jou levensenergie. Je komt thuis bij jezelf en gaat in verbinden met elkaar en de natuur. We verruimen onze belevingswereld, verdiepen in aanwezigheid, authentieke expressie en activeren ons levenspotentieel via tantrische meditaties.

Vanuit een veilige setting en een gedragen groep, is er ruimte om je grenzen te verkennen. Je bewustzijn verruimt en alles in het leven krijgt meer vrijheid om te stromen en te zijn.

De ontmoetingen vinden plaats in een sacrale en gedragen ruimte. Een veilige bedding waarin we zorg dragen voor onszelf en de grenzen van elkaar respecteren. 

 

Je kan alleen of als koppel inschrijven. 

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:        13/7  - 18u30 tot 21u30
Waar:               Centraal aan de Belgische kust
Begeleiding:  Marlies Yemaya

Prijs:                      35 euro 
Meebrengen:    Losse kledij en flesje water

INSCHRIJVEN

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page