Voor mannen en vrouwen

Groeijaar Universa - Come into Unity

Wat is het Universa groeijaar?

Met het Universa groeijaar willen we een springplank aanbieden voor mensen die klaar zijn om hun ware potentieel te activeren. Come into Unity is een jaartraject met een vaste groep waarbij we focussen op harmonieuze verbindingen, persoonlijke groei en transformatie.

We starten met de focus bij onszelf. Je ontvangt tools om meer harmonie in de verschillende deelaspecten van jezelf te creëren. Dit geeft je een volledigere beleving van het leven, je kleurenpalet wordt als het ware uitgebreid. Jouw unieke kwaliteiten worden zichtbaar en versterkt zodat je voelt dat je meer van je eigen essentie kan belichamen in deze wereld.

Zelf-acceptatie, waardering en liefde voor jezelf vormen het fundament voor een gezonde relatie met jezelf en de ander.

Vanuit dit fundament van zelfbewustzijn en persoonlijke groei, focussen we ons op de verbinding met onze omgeving. De ander is een spiegel van jezelf. Wat gezien wil worden, wordt zichtbaar in contact met elkaar. De ander is jouw unieke medicijn en schenkt je oneindig veel groeikansen om je diepste angsten te overwinnen en je grootste verlangens te realiseren.

Relaties fungeren als poorten van bewustzijn. Wanneer we op een authentieke wijze met elkaar in contact staan, herinneren we ons hoe het is om echt gezien te worden. Het herstellen van vertrouwen in relaties helpt ons ook om te groeien naar een samenleving waarin we echt samen-leven en co-creeren.

Dit jaartraject biedt je de speelruimte om in een veilige en ondersteunde setting te experimenteren met nieuwe tools die we in onze drukke leefwereld vaak vergeten zijn. Het is de bedoeling dat je deze verworvenheden daarna kan gebruiken en activeren binnen je eigen netwerken (je gezin, je familie, je vriendenkring, je werkrelaties etc.). Dit is actieve spiritualiteit toegepast in je dagelijkse leven.

Het Universa groeijaar biedt je praktische ondersteuning aan in het activeren van je spirituele potentieel en voor je intuïtieve ontwikkeling.

We garanderen veel individuele aandacht voor elke deelnemer. We begrijpen dat iedereen een uniek pad heeft gekozen en gerichte begeleiding nodig heeft. Deze persoonlijke aandacht wordt voorzien via individuele feedback, de kans om jouw ervaringen te delen tijdens de lessen, persoonlijke vragen te stellen en individuele readings.

De tools waarmee we werken verbindt het fysieke, emotionele, energetische en mentale niveau in jezelf. Verder is er aandacht voor de verbinding tussen de zichtbare en de onzichtbare krachten en werelden. We willen jou ondersteunen om van beide realiteiten de geschenken te ontvangen en in je leven te integreren. Je ontvangt tools om jouw levensmissie op een gegronde manier te manifesteren.

8

We maken gebruik van:

★ Zelfhealing en individuele begeleiding.
★ Dans, beweging en soundhealing.
★ Rituelen en verschillende ademhalingstechnieken.
★ Energetisch en intuïtief werk.
★ Tantrisch geïnspireerde meditaties.
★ Groepsbegeleiding en community versterkende ontmoetingsmomenten.


Details en verdere inhoud van het groeijaar:

13 groeidagen en een residentieel community weekend

We starten het jaartraject met een residentieel community weekend in de Belgische Ardennen. Hier wordt het fundament voor het groeijaar gelegd, de zaadjes worden gepland en onze intenties bekrachtigd, zodat we individueel en als groep onze focus voor het groeijaar bepalen. Daarna komen we gemiddeld 2x per maand samen voor een groeidag met Tim Biot, Marlies Yemaya of een gast-facilitator. Gedurende het jaar zijn er ankermomenten ingebouwd waarbij alles dieper geïntegreerd wordt, zoals een zweethutceremonie en vuurloop ritueel.

Thema’s die aanbod komen tijdens dit groeijaar
★ Leren gronden en energetisch beschermen
★ Activeren van je levensenergie – ontdek de bron in jezelf
★ Tools om je chakra’s en aura in balans te brengen
★ Groeien in aanwezigheid en belichaming
★ Conditioneringen en illusies transformeren
★ Levensvisioen transformeren tot manifestatiekracht
★ Karma en familie patronen helen
★ Thuiskomen bij jezelf: van kind naar volwassenheid
★ Zielenprogramma en levenspad activeren
★ Emotionele vrijheid als verrijking in je leven
★ Leren werken met je gidsen en krachtdieren
★ Groepshealing: de andere als medicijn
★ De polariteiten in jezelf harmoniseren en activeren


Extra’s inbegrepen als bonus

Bij deelname aan het Universa Groeijaar krijg je volgende bonussen cadeau

Een zweethut ceremonie
Deze ceremonie is een oerkrachtig zuiveringsritueel om je geest en lichaam te reinigen op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Een ceremonie creëert een heilige ruimte waarin processen transparanter, helderder en dieper worden ervaren. De vier elementen worden op ceremoniële wijze samengebracht. Het Vuur, de Aarde, het Water en de Lucht zijn de leraren die ons de magie van het leven laten zien en voelen.

Een vuurloop ritueel
Vuurlopen is een oeroud ritueel dat traditioneel beoefend werd om een fase af te sluiten in je leven, als initiatie, een nieuwe stap in je leven kracht bij te zetten, of als ritueel om godheden of natuurkrachten te eren. Vuur transformeert. Naast het spirituele is vuur ook een fysieke, mentale en emotionele heler. Laat het vuur jouw leraar zijn.

Familie opstellingen – voor elke deelnemer 1 opstelling
Systemische opstellingen kunnen in één klap “ de verborgen” dynamiek zichtbaar maken die voordien niet herkent werd, je krijgt daardoor inzicht in je eigen familiesysteem. Sommige ladingen worden generaties doorgegeven, totdat een familiesysteem klaar is om dit stuk in de familieziel bewust te maken en te helen. Tijdens deze dag ontvang je een opstelling voor je eigen familiesysteem, zodat je meer zicht krijgt op de dynamieken die invloed hebben op jou leven en geheeld kunnen worden. Tevens kan je ook deelnemen als representant, wat ook heel veel inzichten over je eigen situatie toont.

Ecstatic Dance avonden
Ons lichaam vrij kunnen bewegen, brengt vrijheid op alle andere lagen van jezelf. Tijdens een Ecsatic Dance avond ervaar je hoe het is om zonder woorden expressie aan jezelf te geven. Het is een moment om in je lichaam te duiken en haar wijsheid te volgen in verbinding met jezelf en de andere dansers. Deelnemers aan het Universa Groeijaar ontvangen gratis een 5 beurten kaart.

Universa feesten & festivals
Universa organiseert regelmatig feesten waarbij verschillende worskhops geïntegreerd worden tot een mooi en gevarieerd dagprogramma. Als deelnemer van het groeijaar krijg je gratis toegang voor alle Universa feesten die doorgaan tijdens het groeijaar. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om actief mee te helpen met de organisatie en opbouw van deze events. Zo kan je aan de lijve ervaren hoe het is om als een community nieuwe projecten in de wereld te brengen.

Besloten facebookgroep
Voor iedereen die deelneemt aan het groeijaar is er een besloten facebookgroep voorzien, waartoe je elk moment van de dag toegang hebt. Dit kan een manier zijn om in verbinding te blijven met de andere deelnemers, je integratie proces wakker te houden en elkaar te inspireren naast de geplande ontmoetingesmomenten.


Praktische info

Data voor het Universa Groeijaar
20-21-22 oktober 2017 – Community weekend Ardennen
Groeidagen: 5 Nov / 19 Nov / 3 Dec / 17 Dec 2017
14 Jan / 28 Jan / 4 Feb (Zweethut) / 25 Feb /
11 Maart / 25 Maart / 22 April / 6 Mei / 27 Mei
10 Juni / 24 Juni (Vuurloop) 2018

Prijs voor het Universa Groeijaar
Vroegboekprijs één: 845 euro geldig tot 31 Juli 2017
Vroegboekprijs twee: 895 euro geldig tot 31 Aug 2017
Standaardprijs: 945 euro

Deze prijs is inclusief:
– Community Weekend Ardennen (workshop, overnachting, eten) vrijdagavond tot zondag namiddag.
– 13 groeidagen met Tim Biot & Marlies Yemaya
– 1 dag zweethut
– 1 dag vuurloop
– 1 dag familieopstellingen (voor elke deelnemers een opstelling)
+ de vele bonussen hierboven vermeld

Locatie
Het residentieel community weekend gaat door in de Belgische Ardennen. De meeste groeidagen vinden plaats op de Universa locatie: Milagrow te Aartselaar. Voor de zweethut en de vuurloop ceremonies wordt de locatie tijdig bekend gemaakt.

Inschrijven
Het aantal plaatsen voor het groejaar is beperkt, je kan je aanmelden via het formulier hieronder.

Gratis infoavond
Voor iedereen die graag uitgebreidere informatie ontvangt over het traject organiseren we een gratis info avond op woensdag 19 juli van 20u-22u. Tijdens deze avond wordt er ruimte voorzien om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden en kan je extra info verkrijgen bij Tim Biot en Marlies Yemaya.


EXTRA INFO OVER DE BEGELEIDERS

Tim Biot

Tim Biot is een spirituele leraar, genezer en psychotherapeut. Hij heeft gewerkt in het Edgar Cayce Centre in New York en andere centra in de VS. Momenteel is hij actief in verschillende spirituele ontwikkelingscentra in Belgie en Nederland. Tim werkt sinds 2007 met de Opgevaren Lichtmeesters en Engelen Hierarchie, tegelijk met Gaia en de Natuurwereld. Deze brug en samenwerking tussen het Kosmische en Aardse vormt de kern van zijn werk, zowel in de lessen en persoonlijke sessies als de Aarde activaties.

De workshops en sessies van Tim zijn sterk gericht op het ontbinden van onnodige oude patronen en het wakker maken van het hogere potentieel in de mens. Veel aandacht wordt geschonken aan het integreren van het Hogere Zelf en activeren van het zielenprogramma. De voorbije 20 jaar heeft Tim de wereld rondgereisd, met een sterke focus op krachtplaatsen en sacred sites. Sinds 2011 deelt hij zijn ervaringen rond geomantiek en werken met de Natuur via spirituele groepsreizen en retreats. Zo brengt hij mensen terug in verbinding met Moeder Aarde en werken we samen aan het reactiveren van de grid van de planeet.

Tim is de auteur van de Fiona Reeks, een boekenreeks gechanneld door Fiona – een belichaming van het Goddelijke Vrouwelijke Principe en Kosmische Wijsheid – en door Gaia.

Marlies Yemaya

Marlies Yemaya is een gepassioneerd groepsfacilitator. Ze is actief met dans en beweging, bewuste aanwezigheid en tantra, vrouwenwerk en groepsdynamieken.
Geïnspireerd door haar talrijke ontmoetingen met internationale teachers en meesters, werd haar eigen pad en kracht zichtbaar. Een van haar diepste passies is om het goddelijke vrouwelijke te ondersteunen om meer aanwezig te zijn op aarde en in de mens. Zodat we terug een innerlijke balans in onszelf ervaren.

Vanuit haar wens om mensen dichter bij hun kern te brengen, richtte ze Natural Bliss op. Een plek waar je terug in contact komt met jou innerlijke levenskracht. Aanwezigheid, belichaming, levensenergie en seksualiteit als poort tot bewustzijn zijn sleutelwoorden in wat ze schenkt. Ze brengt mensen tot het punt dat ze zich herinneren dat liefde, extase en geluk ons geboorterecht zijn. Feilloos creëert ze een veilige setting voor de transformatie en leidt ze je naar de plek van jou innerlijke weten. In haar retreats wordt ze geapprecieeerd voor haar wijsheid en haar vrouwelijk gegronde kracht, waarmee ze op een zachte manier transformatie processen ondersteund.

Tevens is ze mede organisator en ceremonie leider bij Ecstatic Dance België, organiseert ze vrouwenretreats en tantra groepen.


Inschrijven

Naam en voornaam

E-mail adres

Telefoon of gsmnummer

Naam van het event

Eventuele opmerkingen of vragen