top of page

Natural Bliss

VROUWEN TEMPEL

Deze avond geeft je als vrouw de ruimte om jezelf te herontdekken en je lichaam, geest en ziel te laven aan de rivier van vrouwelijke kracht. Daar waar we onszelf als eenheid ervaren, voelen we ons thuis. We vertragen, zakken van ons hoofd naar ons hart en activeren onze vrouwelijke centra als basis van ons bestaan.

We komen samen om ons te herinneren wie we als vrouw in wezen zijn. We richten ons op de vrouwelijke centra in ons lichaam en activeren ons vrouwelijke potentieel. We ademen in onze yoni, baarmoeder en andere sacrale gebieden om onze ware aard als vrouw te herstellen, te genezen en haar wijsheid vrij te geven. Levend vanuit dit centrum, is het makkelijker om de stem van onze ziel te horen en van daaruit te leven.

Met verschillende meditaties herstellen we -of verdiepen we- de verbinding met ons hart en bekkengebied. We dansen, we zingen en maken gebruik van tantrische ademhalingstechnieken. Er worden ook rituelen gedaan om de ervaringen dieper te verankeren en de vrouwelijke kracht te eren. 

**** Deze avond gaat door conform de corona maatregelen****
Het aantal deelnemers wordt beperkt zodat we voldoende afstand kunnen bewaren. De avond zal dus iets anders verlopen dan voorheen, maar de essentie blijft behouden. Alle praktische info hierover ontvang je bij inschrijving.

PRAKTISCHE INFO

Datum:     28 juli 2020

Uur:           20u00 tot 22u30
Locatie:    Online via Zoom

Adres:       Thuis

Prijs:                   30 euro
Meebrengen:  Losse kledij, matje, kussen, dekentje en een eigen flesje water

Begeleiding:   Marlies Yemaya

INSCHRIJVEN

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page